shutterstock_266942516 (1).jpg

Uw gids en maatwerkpartner in contractenrecht, vastgoedrecht, verenigingsrecht, en meer

 

Brede juridische expertise

De juridische dienstverlening van Bikker Advocatuur beperkt zich niet uitsluitend tot de core business van contractuele zaken, vastgoedzaken en verenigingszaken; naast die core business is Bikker Advocatuur ook van diverse andere markten thuis. Bikker Advocatuur vindt het op peil houden daarvan bijzonder waardevol, juist ook met het oog op die core business van contractuele zaken, vastgoedzaken en verenigingszaken. Dit omdat Bikker Advocatuur ervan overtuigd is dat blindstaren op een enkel deelgebied het risico van juridische tunnelvisie en ‘verkokering’ meebrengt, waardoor met name ‘oplossingen in de breedte’ nog wel eens uit het oog zouden kunnen raken.

Vooral voor MKB en ZZP beoogt Bikker Advocatuur een brede juridisch dienstverlener en sparringpartner te zijn. Zo kunnen in het bijzonder ondernemers - maar desgewenst uiteraard ook particulieren - bij Bikker Advocatuur tevens terecht voor onder meer:

  • advies / procesbijstand op het gebied van onrechtmatige daad en schadevergoeding;
  • advies / procesbijstand met betrekking tot bestuurlijke vergunningen (zienswijze, bezwaar, beroep en hoger beroep);
  • advies / procesbijstand op het gebied van bestuurlijke handhaving: bestuursdwang, bestuurlijke dwangsom en bestuurlijke boete.

Hebt u over één of meer van deze onderwerpen een vraag? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. Contactgegevens treft u hiernaast.